header background photo

Куда податься на рождественские каникулы?

Куда податься на рождественские каникулы?

Уже на носі зима, а отже варто задуматись над тим, як провести зимові канікули. В Україні туристи мають чималий вибір локацій для зимового відпочинку. Проте, усі погодяться, що безперечно ідеальним буде відпочинок в Карпатах. Особлива атмосфера, глибокі та давні традиції, гірські курорти – усе це разом формує рецепт найкращого відпочинку на зимові канікули. Фанатам зимових видів спорту, які не уявляються відпочинку без катання на лижах безперечно варто податись у Буковель. Власне там розташована найпотужніша гірськолижна інфраструктура в Україні. Різдво в Закарпатті – незабутній сімейний відпочинок

Закарпаття є унікальним регіоном в якому поєдналось чимало цікавих традицій. У гірській частині області можна насолодитись відпочинком на лижах, спробувати особливостей національної кухні, помилуватись красою зимових Карпат. Не менш цікавими будуть відвідини рівнинної частини області. Тут розмістились славнозвісні термальні джерела. Саме тут можна провести зимові канікули насолоджуючись купанням у теплих термалах та вивчаючи особливості тутешніх традицій. Цей регіон тривалий час був під впливом Угорщини, а тому тут утворились унікальні культурні поєднання, особливі національні страви та звичаї. Неодмінно варто скуштувати глінтвейн приготований на основі місцевих вин та відвідати стародавні фортеці та древні міста, такі як Ужгород та Мукачево.

Зимовий відпочинок в Трускавці – ідеальний вибір для любителів комфорту

Трускавець йде в ногу з часом та безперервно розвивається, це курорт із тривалою історією та значним досвідом. Саме тут на туристів чекає найбільш незабутній та комфортний відпочинок. Абсолютна більшість санаторіїв та готелів Трускавця на зимовий період готують для своїх туристів святкові програми, організовують концерти, забави, святкові вечері. Тут максимально дбають про комфорт туриста, а тому останні в 99% задоволені відпочинком. Зимовий відпочинок в Трускавці – це унікальна можливість познайомитись із стародавніми традиціями регіону, послухати колядки, скуштувати традиційні національні страви та сповна розважитись. Окрім того, гості можуть ще й скористатись лікувальними послугами, обстежитись та отримати оздоровчі процедури. Безперечно зимовий відпочинок в Трускавці є найкращим варіантом для сімейної подорожі. Санаторії Трускавця РіксосМіротельКарпатиЛісова ПісняШале ГраальЖенева пропонують Вам унікальні відпочинкові пропозиції на новорічний період.

background photo

Нужна помощь в выборе санатория или пансионата?

Наши специалисты всегда на связи и готовы помочь с выбором!

+38 (097) 52 88 447 +38 (066) 519-85-03 +38 (093) 41 79 095